SIRMAKON REVONTULI-ILLALLINEN

Koe revontulet. Koe ruokaelämys. Koe lappilainen kaamos aidoimmillaan. Koe lämpö, kylmyys, pimeys ja valo.

 

Info

  • Ohjelma on saatavissa joulu-maaliskuussa
  • Ohjelman kesto 4 h
    Klo. 19.00-23.00
  • Min. 4 hlö max. 20 hlö tai sopimuksen mukaan
  • Hinta 180 €/hlö
  • Lapset: 0-3 v. ilmainen. 4-14 v. joulu-tammikuu -25 %, muulloin -50 %
  • Revontulet on luonnonilmiö, joten niiden näkymiselle ei voi luvata täyttä varmuutta esim. pilvinen sää estää näkymisen.

Menu 2

LUE LISÄÄ >

 

Image

Tervetuloa nauttimaan makuhermoja kutkutteleva illallinen luonnon keskelle kotaravintolaan. Hyvällä onnella ilta huipentuu luonnon omaan värinäytelmään; revontuliin.

Aloitamme illan puhtaista lappilaisista raaka-aineista valmistetulla à la carte illallisella tunnelmallisessa kotaravintolassa. Kotaravintolan keskellä lämmittää suuri tulisija, jossa valmistamme osan ruuista.

Kotaravintolan menu on koottu paikallisista raaka-aineista: poroa sekä järvikalaa, lähimetsästä kerättyjä marjoja ja yrttejä sekä muita lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Illallisen aikana kuulette tarinoita porotilan elämästä sekä revontulista, niiden synnystä ja merkityksestä.

Illallisen jälkeen siirrytään ulos ihastelemaan talven hiljaisuutta ja pehmeän valoisaa pimeyttä sekä pohjoista tähtitaivasta, jossa voimme hyvällä onnella nähdä revontulien tanssivan.

Järven rannalla olevalla laavulla on tulet, jonka äärellä on mahdollista lämmitellä, kun pakkanen paukkuu. Teillä on runsaasti aikaa revontulien ihasteluun ja kuvaamiseen.

 


Image

POROTILAVIERAILU

Koe aitoa porotilan elämää; Poroajoa, porojen ruokkimista ja Lapin tarinoita. Nauti ala carte päivällinen tunnelmallisessa kotaravintolassa.

LUE LISÄÄ >

Image

POROEROTUS

Sirmakon poroerotuksessa pääsee kokemaan aidon poroerotuksen aidolla poroaidalla. Erotuksessa kuullaan, millainen poron vuosi on sekä miksi ja miten poroerotus tehdään.

LUE LISÄÄ >

Image

SAUNA REVONTULTEN KANSSA

Tähtitaivaan ja revontulten ihailua joko paljussa tai saunassa jossa yksi seinä lasia. Rohkeat voivat pulahtaa raikkaaseen talviseen järveen avantouinnille. Illan päätteeksi kotaravintolassa illallinen.

LUE LISÄÄ >