Sirmakko Reindeer Family

Sirmakko tarkoittaa eloisaa, pirteää ja tokasta edukseen erottuvaa kaunista poronvasaa.

Image

Upea ruokailu- ja ohjelmapalvelukohde lähellä Rovaniemeä Perunkajärven rannalla

Asiakkaista huolen pitävät aidot porotilalliset Hanna ja Sami - poronhoitajat jo kuudennessa polvessa. Perunkajärvellä upean ja puhtaan luonnon keskellä, metsän suojassa, on piilossa Sirmakon metsäkartano. Alueelta löytyvät 50 henkilön elämyskota ja upea rantasauna.

Sirmakko on keskellä mahtavinta Lapin luontoa mutta kuitenkin lähellä palveluita. Sirmakossa saa lämmintä lappilaista yksilöllistä palvelua - vain puolen tunnin ajomatkan päässä Rovaniemen lentokentältä. Rovaniemen keskustasta matkustaa autolla 45 minuutissa.

Sirmakko edustaa Lappilaista luontoromantiikkaa parhaimmillaan. Ainutlaatuinen ympäristö ja puhdas luonto yhdistettynä henkilökohtaiseen rauhaan ja upeisiin ruokailukokemuksiin tekee lähtemättömän vaikutuksen. Rentouttava sauna, lämmin jacuzzi ja virkistävä avanto kutsuvat viettämään rentouttavaa tai aktiivista päivää - juuri kuin sinä itse haluat. Sirmakko tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan.

Sirmakon kotaravintolassa tunnelmaa luo keskellä kotaa sijaitseva suuri tulisija, jossa myös osa ruuista valmistetaan. Kotaravintolan menu on koottuu paikallisista, luonnonläheisistä raaka-aineista: poroa, järvikalaa, lähimetsästä kerättyjä sieniä, marjoja ja yrttejä sekä muita lähellä tuotettuja raaka-aineita. Menukokonaisuudet laadukkaine juomineen on suunniteltu yhdessä suomalaisten huippukokkien kanssa.